Aszalt Goji bogyó

1905 Ft7366 Ft

+ Free Shipping

A Goji egyre elterjedtebb az alternatív gyógyászat és táplálkozás körében, mert gazdag antioxidáns tartalmának köszönhetően segít megőrizni életerőnket, frissességünket. Vitamin, ásványi anyag és esszenciális olajainak köszönhetően hasznos a szervezet erőforrásainak mozgósításában.

 

Átlagos tápérték/100g
Energia: 1449 kJ/ 346 kcal
Fehérje: 10,6 g
Zsír: 3,6g
-amelyből telített: 0,92g
Szénhidrát: 22 g
-amelyből cukor: 17,1 g

Származási ország:  Kína

A Goji egyre elterjedtebb az alternatív gyógyászat és táplálkozás körében, mert gazdag antioxidáns tartalmának köszönhetően segít megőrizni életerőnket, frissességünket. A gyümölcs eredetileg Tibeti származású. Felsorakozik a legerősebb antioxidánsok mellé. Vitamin, ásványi anyag és esszenciális olajainak köszönhetően hasznos a szervezet erőforrásainak mozgósításában.

A Goji egyik elterjedt használati területe a bőr és a haj ápolásával függ össze. Napi 30 gramm fogyasztása segít a haj természetes szépségének a megőrzésében és regenerációjában. A bőr fényesebb és egészségesebb lesz a gyümölcs magas beta karotin tartalmának köszönhetően. A bőr öregedési folyamatai ellen hatékony és a szabad gyökök elleni harc elengedhetetlen eszköze. A hajhagymák megerősödnek pár hét után. A B vitamin kategóriából a B1, B6, B2 vitamin van jelen a gyümölcsben, ami nemcsak a bőr és bőrfüggelékek egészségére hat, hanem az idegrendszer kiváló támogatója is. A legjobb hatás elérése érdekében, lehetőleg reggel fogyasszuk.

Goji a boldogság gyümölcse
A tibetiek nevezték el a boldogság gyümölcsének vagy boldogság morzsának mivel fogyasztása összefüggésbe hozható a kellemes lelkiállapottal és hangulattal.

Tömeg N/A
Kiszerelés

, ,

Shopping Cart
Scroll to Top