Aszalt szilva

1450 Ft5400 Ft

+ Free Shipping

Az aszalt szilva erős antioxidáns hatású. Koleszterincsökkentő: tisztítja a vért, és csökkenti a vérnyomást, valamint a vér koleszterin szintjét. Veseműködést serkentő

Átlagos tápérték/100g
Energia: 1004kJ/ 240kcal
Fehérje: 7,1g
Zsír: 0,38g
-amelyből telített: 0,088g
Szénhidrát: 63,9 g
-amelyből cukor: 38,1 g

Származási ország: Chille

aszalt, magozott szilva,  tartósítószer (kálium-szorbát)
Figyelmeztetés:  tartalmazhat magot vagy magtöretett.
Fénytől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó.
A termék földimogyorót, dióféléket, szezámmagot felhasználó üzemben készült.

Az aszalt szilva erős antioxidáns hatású. Koleszterincsökkentő: tisztítja a vért, és csökkenti a vérnyomást, valamint a vér koleszterin szintjét. Veseműködést serkentő

Emésztési zavarok: A gyomorba kerülve a szilva serkentőleg hat a gyomor működésére, és a belek mozgására.  Az aszalt szilva a székrekedés ellen az egyik legeredményesebb természetes segítség.  Pozitívumai: hashajtó, vizelethajtó, szabályozza az emésztést, ugyanakkor rostban is rendkívül gazdag.

Egyetlen aszalt szilva több ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, illetve antioxidánsokban szintén gazdag. Vas, kalcium, szelén, A-, B-, és C-vitamin tartalmának köszönhetően óvja a sejteket, védelmet nyújt a daganatos-, a szív- és érrendszeri megbetegedések ellen, és az idegrendszert is erősíti. Változó korba lépő nőknek is ajánlott, mivel segít visszafordítani a menopauza miatt kialakult csontritkulás folyamatát.

Táplálkozáskutatók szerint az aszalt szilva kiváló immunrendszererősítő, ráadásul könnyen beszerezhető. Szakértők szerint az egészség védelme és az immunrendszer erősítése érdekében naponta három aszalt szilvát fogyasszunk. További pozitívumai: hashajtó, vizelethajtó, szabályozza az emésztést, ugyanakkor rostban is rendkívül gazdag. Fogyasztásával egyedül a cukorbetegeknek kell óvatosabban bánni, mivel magas cukortartalommal rendelkezik. 100 g aszalt szilva, 300 kalóriát tartalmaz!

Weight N/A
Kiszerelés

, ,

Shopping Cart
Scroll to Top